Cum comanzi?

E simplu.

Selectezi din meniu ziua în care vrei să comanzi. Dacă vrei să iei masa de prânz cu un meniu On Set, alegi prima zi din meniu, adică astăzi. Dacă vrei să comanzi pentru mâine, mai multă mâncare, pentru acasă, alegi din meniul de sus Livrare la oală.

 

cum-comand1

Adaugi în coș bucatele dorite, doar din ziua selectată. Comanda minimă este de 70 lei, iar pentru Zona 1 livrarea este gratuită (30 lei taxă de livrare pentru Zona 2). Detalii aici.

cum-comand2

După ce ai terminat de ales tot ce-ți dorește apetitul, click pe coșul de cumpărături și alege VEZI COȘUL sau FINALIZARE. În acest pas poți adăuga adresa ta pentru activarea opțiunilor de livrare și pentru a vedea dacă livrăm în zona ta – județul, orașul și codul poștal. Aceste informații se regăsesc la zonele de livrare, pagina pe care am menționat-o mai sus. Pentru orașele din Ilfov, codul poștal este trecut acolo, ca să-ți fie mai ușor. Pentru București, îți poți afla codul poștal unic aici. Dacă firma la care lucrezi are contract cu Cantina On Set și beneficiezi de livrare gratuită/cont special pe site, selectează Livrare gratuită, pe bază de contract.

cum-comand4

După ce ai apăsat butonul de continuare a comenzii, vei avea ultimul pas în față. Cel în care completezi datele tale sau ale firmei pe care comanzi. Completează toate câmpurile obligatorii și cele 3 câmpuri de la final dacă dorești factură pe firmă. Dacă ai vreo solicitare specială pentru noi, ne-o poți adresa în câmpul Note comandă sau ne poți contacta direct la telefon, la numărul +40.729.558.000. Selectează metoda de plată – Numerar la livrare sau Plată online – cu cardul de credit și PLASEAZĂ COMANDA. Comenzile peste 500 lei se vor plăti doar cu cardul. Programul de livrare este între 10 și 16. După ora 16, confirmați telefonic înainte de a comanda.

 

cum-comand5

Poftă bună!