DESPRE NOI

“Echipa On Set s-a format alături de platourile de filmare ale studiourilor MediaPro.

De peste 10 ani, serviciile On Set sunt puse la dispoziția clienților noștri.

Vă mulțumim mult pentru susținerea continuă !”

 

Suntem o companie de catering, cu istoric puternic în zona evenimentelor.

Personalizam meniuri cu accent pe varietate.
Ținem cont de restricțiile alimentare, norme religioase sau specificul evenimentului.
Furnizăm servicii de catering de până la 2000 de invitați pentru evenimente corporate si pentru evenimente sociale (nunti, petreceri de famile, botez, aniversari).

Divizia noastră de catering pune la dispoziție servicii de livrare acasă dar și meniuri zilnice pentru companii.
Meniurile de livrare acasă sunt bazate pe rețete clasice, îndrăgite de toți, fară aditivi sau potențiatori de gust .  Folosim doar ingrediente proaspete, de sezon și, acolo unde este posibil, produse autentice de la producătorii locali din țară

De peste 10 ani, serviciile On Set Catering sunt puse la dispoziția clienților noștri.
În ultimii ani am gătit pentru numeroase companii din România, furnizând servicii de catering dar si pentru evenimente private cu livrare la domiciliu.

Echipa On Set s-a format alături de platourile de filmare ale studiourilor MediaPro. Aproape de lumina reflectoarelor, am gătit pentru proiectele si echipele care au creat,  cele mai frumoase povești cinematografice filmate în România.

În toți acești ani, am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor unor clienți celebri (am gătit bucate alese pentru Demi Moore, Franco Zeffirelli, Jeremy Irons, Donald Sutherland, Andy Garcia, Christoph Waltz, Tilda Switon și foarte mulți alții) și de fiecare dată am fost mai buni.
Rezultatul este o reputație solidă atât în țară, cât și în străînătate.

La On Set Catering, siguranța și bunăstarea personalului nostru, a furnizorilor noștri și a clienților noștri sunt la baza a tot ceea ce facem. Fără aceste trei grupuri, munca noastră nu ar exista.

Vă mulțumim mult pentru susținerea continuă!

DESPRE PRODUSE

 Nici o solicitare nu dă prea multe bătăi de cap, dacă produsele dorite nu se află pe lista noastră, le putem face la comandă !

Comandă și tu mâncare la oală, gătită cu drag de noi!