DESPRE NOI

“Echipa On Set s-a format alături de platourile de filmare ale studiourilor MediaPro.

De peste 10 ani, serviciile On Set sunt puse la dispoziția clienților noștri.

Vă mulțumim mult pentru susținerea continuă !”

 

Suntem o companie de catering, cu istoric puternic în zona evenimentelor

Conturam meniuri cu accent pe varietate. Indiferent dacă este vorba despre lansarea unui produs sau a unei nunți în inima orașului, echipa noastră pasionată de arta gătitului  și personalul de servire entuziast sunt în spatele fiecărui eveniment.

Echipa On Set s-a format alături de platourile de filmare ale studiourilor MediaPro. Aproape de lumina reflectoarelor, am gătit pentru proiectele si echipele care au creat,  cele mai frumoase povești cinematografice filmate în România.

În toți acești ani, am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor unor clienți celebri (am gătit bucate alese pentru Demi Moore, Franco Zeffirelli, Jeremy Irons, Donald Sutherland, Andy Garcia, Christoph Waltz, Tilda Switon și foarte mulți alții) și de fiecare dată am fost mai buni.
Rezultatul este o reputație solidă atât în țară, cât și în străînătate.

De peste 10 ani, serviciile On Set sunt puse la dispoziția clienților noștri. În ultimii ani am gătit pentru numeroase companii din România, furnizând servicii de catering

În 2018, a luat naștere  Cantina On Set cu un serviciu de livrare unde aceiași oameni cu experiență prepară mâncare bună, cu meniuri variate de la o zi la alta pentru companii și livrare acasă

La On Set Catering, siguranța și bunăstarea personalului nostru, a furnizorilor noștri și a clienților noștri sunt la baza a tot ceea ce facem. Fără aceste trei grupuri, munca noastră nu ar exista.

Vă mulțumim mult pentru susținerea continuă.

DESPRE PRODUSE

Folosim doar ingrediente proaspete, de sezon și, acolo unde este posibil, produse autentice de la producătorii locali din țară

 Mancarea prospată si sanatoasă se gateste zilnic prin urmare meniurile sunt schimbate zilnic!

Puteți comanda din meniul zilei, mancare la oală, masa de pranz la birou sau platouri calde/reci

 Nici o solicitare nu dă prea multe bătăi de cap, dacă produsele dorite nu se află pe lista noastră, le putem face la comandă !

There’re So Many Reasons to Stop Reading and Start Shopping!

Meniu